Товариство «Відважних» відкрило ЖК «NOVATOR Ірпінь» і вручило інвесторам ключі від квартир
16.09.2021


⚡️Товариство «Відважних» відкрило ЖК «NOVATOR Ірпінь» і вручило інвесторам ключі від квартир. 


🔺 Житловий комплекс здали в експлуатацію на 11 місяців раніше запланованого строку. Це один із яскравих прикладів ідеально налагодженої роботи забудовника та відповідальності перед інвесторами.

◾️ «NOVATOR Ірпінь» – це житловий комплекс комфорт-класу, який поєднує в собі всі переваги заміського розміреного та комфортного життя. ЖК розташований в місті Ірпінь (провулок Гнатюка, 4) – всього в 15 хвилинах їзди від Києва. Зовсім поруч – мальовнича Ірпінська набережна, що є одним із улюблених місць для відпочинку та заняття спортом містян.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та активно будує ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.