ТОВАРИСТВО «ВІДВАЖНИХ» ТА ІГ «MOLODIST» ОРГАНІЗУВАЛИ СПОРУДЖЕННЯ ПАМ‘ЯТНИКА МАМІ ТА СТВОРЕННЯ ОДНОЙМЕННОГО СКВЕРУ
31.12.2021

Товариство «Відважних» та інвестиційна група «MOLODIST» організували спорудження пам'ятника Мамі та облаштування однойменного сучасного скверу в Ірпені по вулиці Новооскольській.

Над швидкими темпами було облаштовано нову зону для відпочинку з озелененням,  пішохідними доріжками та навіть окремою зоною для вигулу собак.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Витрачено приблизно сім мільйонів гривень – і жодної копійки бюджетних грошей сюди не вкладено. Я хочу подякувати тим підрядникам, тим меценатам, тим будівельникам, які фінансували цей сквер. Робота йшла майже два місяці, і ми максимально старалися, аби якнайшвидше ми його відкрили».

При вході до скверу встановлено пам’ятник «Матері з дитиною на руках» авторами якої є скульптори Крупін Роман Олександрович та Озіровський Михайло Омелянович

«Пам’ятник «Матері з дитиною на руках» був спільною ідеєю, образ якої ми хотіли зробити життєрадісним та легким!». Як зазначили скульптори пам’ятник виготовлено з сучасного якісного матеріалу.

Нагадаємо, раніше засновники товариства «Відважних» Карплюк Володимир та Співак Володимир профінансували виготовлення та встановлення сучасного пам‘ятника видатному українському поетові Тарасу Шевченку.


Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо.

Товариство «Відважних» на 9 місяців раніше заявленого строку здало в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Наразі товариство активно добудовує ЖК «Burgundia» та вже найближчим часом презентує нові житлові комплекси в Ірпені та в Приірпінні.