ТОВАРИСТВО "ВІДВАЖНИХ" ВІДЗВІТУВАЛО ПРО ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК "BURGUNDIA"
30.01.2022

Товариство "Відважних" відзвітувало про хід будівництва у передмісті Києва житлового комплексу "BURGUNDIA", що розташований в мальовничому місті Ірпінь.

На будівництві житлового комплексу "BURGUNDIA", активно продовжуються роботи. Зокрема, облаштовується територія комплексу, завершуються фасадні роботи будинку №3 та продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи будинків №1, №2 та №3.

ЖК «BURGUNDIA» побудований з монолітно-збірного фундаменту, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки. Здача в експлуатацію всіх трьох будинків “Бургундії” запланована на серпень 2022 року. До цього часу комплекс підключать до всіх комунікацій, у квартири буде заведено газо-, водо- та електропостачання.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проекти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia».

Товариство «Відважних» - інвестуй в найкраще!