Товариство "Відважних" та ІГ "MOLODIST" вручили грошові сертифікати сім'ям, які потребують підтримки
19.12.2021

В Ірпені на відкритті головної ялинки у День Святого Миколая товариство «Відважних» та інвестиційна група «MOLODIST» вручили грошові сертифікати сім’ям і дітям, які потребуть підтримки.

Сертифікати на суму 5 тисяч гривень отримали дві багатодітні ірпінські родини, одна з яких потрапила в складні життєві обставини (втратила годувальника), а іншій необхідні кошти на післяопераційну реабілітацію дитини.

Ще один такий сертифікат передали у дитячий стаціонар Ірпінської лікарні. Гроші будуть використані на придбання речей першої необхідності для дітей, які тимчасово перебувають у медзакладі після того, як вони залишилися без батьківського піклування. На сьогодні в лікарні троє таких малюків.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо.